Ruime keuze keukentoestellen en huishoudtoestellen in de regio Brussel

 

Openingsuren Smeg-Jadi:

48121620244
MAA 09:00-18:00
DIN 09:00-18:00
WOE 09:00-18:00
DON 09:00-18:00
VRI 09:00-18:00
ZAT
ZON

Over Smeg-Jadi

Smeg-Jadi te St-Pieters-Woluwe is uw specialist in keukentoestellen. Sinds 1989 verkopen wij SMEG-producten. Dankzij het grote succes hebben wij ons aanbod van SMEG-producten inmiddels kunnen uitbreiden met huishoudtoestellen van meer dan 50 andere topmerken.

Bij Smeg-Jadi bent u daarom ook aan het juiste adres voor advies omtrent de inrichting van uw keuken en de juiste keukentoestellen om aan uw noden te voldoen. Wij beschikken over de meest geavanceerde keukenfornuizen. Zelfs uw gasten zullen in uw keuken aan het werk willen gaan.
 
Ons team van specialisten biedt u de beste prijzen aan in keukentoestellen en we streven er steeds naar om u op zo’n kort mogelijke tijd te bedienen en onze toestellen te leveren.

Wilt u meer weten over ons productengamma? Wij nodigen u uit in onze showroom te Brussel. Daar kunnen we ons vakkundig advies ondersteunen met voorbeelden van onze keukenproducten. Wenst u echter telefonisch contact met ons op te nemen, aarzel dan niet. Wij helpen u graag verder.
 

Smeh-Jadi, uw keukenspecialist

Wij helpen u bij het ontwerp van uw keuken, plaatsen de meest geavanceerde keukentoestellen, en hebben een professionele dienst na verkoop.

Een keuken uit onze showroom.

Een keuken uit onze showroom.

Het grootste aanbod keukentoestellen van topmerken? Dat vindt u bij Smeg-Jadi te Brussel:

 Bereken route